Dags för ny telefon

Teknik är något som alltid har intresserat mig. När jag var liten tyckte jag att det var oerhört roligt att lära mig om teknik av min pappa som också hade ett stort intresse för teknik. Något som jag aldrig kommer glömma var när jag fick min första mobiltelefon. När jag fyllde elva år fick jag min första mobiltelefon i födelsedagspresent. Jag hade önskat mig en mobiltelefon länge och jag hade absolut inge förväntningar på att jag skulle få en när jag fyllde år men jag fick en. Pappa hade beställt en uppfällbar mobiltelefon som inte hade kommit fram en så jag fick ett kort med en bild på mobiltelefonen och under bilden stod det att jag skulle få den om en dag. Jag blev oerhört chockad och så klart mycket glad.

Sedan jag fick min första mobiltelefon har jag haft en hel del mobiltelefoner. Jag har provat många olika modeller från flera olika märken. De senaste åren har jag dock endast köpt mobiltelefoner från ett och samma märke. Jag tycker nämligen att deras telefoner är lätta att använda och att de dessutom har många bra funktioner. Det känns så skönt att jag har hittat ett märke som passar mig bra och att jag inte behöver prova telefoner från olika märken längre. Jag säger inte att jag aldrig mer om kommer att köpa en mobiltelefon från ett annat märke men som det känns nu kommer jag att hålla mig till mitt favoritmärke ett bra tag framöver i alla fall.

Jag förbokade en ny telefon idag och väntar med spänning på att den skall anlända i november och som ni säkert gissar är det den senaste iPhone X. När jag köper en ny telefon brukar jag alltid vara noggrann med att köpa skärmskydd och ett skal eller fodral för att skydda telefonen på ett bra sätt. Jag brukar alltid beställa skärmskydd och ett snyggt fodral eller skal från någon av alla dom online shoppar med mobiltillbehör och den här gången blev det från Bumpy Mobiltillbehör. Jag tycker att de har att bra utbud av tillbehör till iPhone X redan innan telefonen finns att köpa och att de erbjuder bra priser.

Man behöver inte enbart skydda utsidan på telefonen mot skador och repor utan även innehållet som du har i telefonen. Idag använder vi ju telefonen som ett verktyg för att styra och hjälpa oss i vardagen så se till att du har backup på ditt data i telefonen. Här går Mac World igenom hur man enkelt kan göra backup på telefonen.

Comments are closed.